Cel mai bun frigider

Care sunt factorii ce determina care este cel mai bun frigider? Exista frigidere atribuite necesitatilor fiecarei cerinte. Acestea difera in functie de design, pentru persoanele ce doresc sa imbine utilul cu placutul si vor sa amenajeze o bucatarie astfel incat sa creeze un ambient placut. De asemenea, puteti opta pentru frigidere performante sau simple, in functie de preferinte, in cazul in care se doreste un frigider doar pentru racire, sau se doresc functii performante care sa permita reglarea temperaturii. In acelasi timp, oamenii isi aleg propriul frigider bazandu-se pe dimensiunile acestuia sau pe capacitatea de stocare si adaptandu-se locului unde va fi folosit.

Designul unui frigider face referire la culoarea acestuia, materialul din care este confectionat, atat la exterior cat si la interior, dar si modul in care sunt distribuite cele doua spatii de depozitare: frigiderul propriu-zis si congelatorul. Modelele vechi au inchidere unica, avand o singura usa pentru ambele spatii, pe cand cele noi au inchidere individuala, permitand depozitarea separata si evitand transmiterea aerului dintr-un spatiu in altul. Puteti alege un frigider mic si compact, cu o singura usa, care sa permita sa accesati mai simplu ambele zone de stocare.

Privind dimensiunile, cel mai bun frigider ar trebui sa se adapteze spatiului locuintei sau incaperii in care urmeaza a fi depozitat. Daca e vorba de o bucatarie de apartament sau garsoniera, unde spatiul este relativ restrans, se recomanda frigidere compacte, fara a se neglija nici forma pe care acesta o are.

Compartimentarea este un criteriu foarte important atunci cand doriti sa cautati cel mai bun frigider. Pentru a evita aglomerarea si spatiile inguste in bucataria proprie, se pot alege frigidere cu o singura usa, compacte, cu sertare delimitate pentru fiecare categorie de produse(lactate, fructe, carne, etc.). Dezavantajul acestui tip de frigider este acela ca cele doua zone are frigiderului, dar si sertarele sunt situate intr-un spatiu comun, permitand mirosului alimentelor sa se intersecteze.

Pentru a beneficia de o tehnologie mai avansata, puteti opta pentru cel mai bun frigider No Frost. Acest tip de frigider dispune de doua usi, exteriorior metalic, dar si rafturi metalice in interior, o compartimentatie complexa, ce delimiteaza tipurile de alimente, spatiu separat pentru fructe. Capacitatea de stocare este un aspect important. Luandu-se in calcul doar depozitarea alimentelor, solutia potrivita pentru cel mai bun frigider o reprezinta numarul de rafturi si compartimentatia, aceste lucruri facilitand atat starea alimentelor, cat si utilitatea pe care o are pentru posesorul ansamblului frigorific.

Clasa climatica a unui frigider ofera informatii despre temperatura din spatiul de stocare al frigiderului si al congelatorului, dar si despre temperatura mediului optim de functionare. De aceste informatii dispun, in principal, modelele noi de frigidere. La achizitionarea unui frigider, trebuie luata in calcul si clasa climatica pentru a va asigura ca ansamblul frigorific este compatibil cu ambientul in care urmeaza a fi plasat.

Clasa energetica este un indicativ ce permite utilizatorului dispozitivului sa ia la cunostinta consumul de curent dintr-o anumita perioada de timp. Cel mai bun frigider ar trebui sa fie echipate cu un mod de functionare economic, ce sunt capabile sa raceasca sau sa congeleze intr-o maniera optima si sa aiba, in acelasi timp, un consum redus de energie electrica.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s